Nørre Nissum Løbeklub

Har du lyst til noget frivilligt løbetræing i nærområdet af Nørre Nissum.På siden kan du finde mange tips til hvordan du bør løbe og hvad der hjælper.


Jeg har lånt lidt fra Iform.dk og aktivtraening.dk og skrevet det ind her.Alle, også DU, er født med en ufattelig potentiale – et geni – og fortjener et vidunderlig liv. Du er født til at være lykkelig; nyde gode venskaber, kærlighed, stærkt helbred, et arbejde med formål, spænding og fuldstændig unik. Der har aldrig været én som dig på vores planet.


Du har en utroligt og uudnyttet potentiale, der, når det bruges og udnyttes rigtigt, kan give dig alt, hvad du ønsker dig af livet. Der er ingen begræsninger for din fremtid, og det er DIG, der er magten til at skabe din virkelighed. Ja, DU er herre over dit eget live og dine drømme – din fremtid ligger i dine hænder!


Ikke nok med det, du lever også i en helt utrolig tid, for aldrig i menneskehedens historie har der været så mange muligheder som nu – og så stort et potentiale til at opfylde dine drømme. De eneste begrænsninger for, hvad du kan blive, gøre eller få, er de begrænsninger, du lægger på dig selv med dine egne tanker.


Alun Biggart

Dedikeret. Sådan opfylder du dine drømme!

www.alun.dk


Copyright © All Rights Reserved.

Østhallen - Skolevænget 5 - Nørre Nissum - 7620 Lemvig. +45 97 89 14 67 - +45 20 46 93 75 - E-mail oesthallen@gmail.com - Cvr. 5709 2815