Spørgsmål - svar

Vi får til tider nogle spørgsmål i vores postkasse, og tak for dem, men da vi ikke får afsender med, har vi svært ved at give et svar.

Det vil vi forsøge at gøre her i stedet for, og håber så dermed at kunne blive bedre til det vi gør, at drive en idrætscenter til gavn for alle vore brugere.

20-01-2018

Bolde i loftet

Hvorfor tager vi ikke boldene ned, når vi nu har et stillads til at stå i hallen.

Vores stillads er desværre ikke høj nok til at vi kan nå helt op til taget hvor boldene sidder, og med tiden taber boldene luften, og så kommer de selv ned.


20-01-2018

Hvorfor viser uret ikke det rigtige klokkeslet.

Uret er desværre i stykker, og vi er ved at finde ud af om vi kan få reservedele til det. Uret er ca. 10 år gammel.


20-01-2018

Hvorfor står vores tillads altid i hjørnet af hallen.

Det hurtige svar er selvfølgelig fordi vi til tider bruger det, og for det meste bruges den i hallen. Vi bruger den primær om formiddagen, hvor der ikke er nogle i hallen, og derfor er der ikke nogle der ser at vi bruger den. Den bruges når vi servicerer armaturer i loftet samt nødbelysning, vasker vinduer til cafeteriaet, sætte udstyr op ved arrangementer samt når der laves service på hallens udstyr og meget meget mere. Den tager tid at pille ned og sætte op. Vi er godt klar over at den generer nogle, men da den ofte bruges, har vi valgt at lade den stå.Copyright © All Rights Reserved.

Østhallen - Skolevænget 5 - Nørre Nissum - 7620 Lemvig. +45 97 89 14 67 - +45 20 46 93 75 - E-mail oesthallen@gmail.com - Cvr. 5709 2815