Crossfit
Motionscenter. Løs vægt afdeling.
Spinnings cykler på rad og række.
Løbebånd og romaskine
Benpres

Crossfit for de seje

Træningsplan for en almindelig torsdag aften

Har du lyst til at svede og få rørt alle muskler.


Tid. Torsdag kl. 19.15 til 20.15.

Sted. Multisalen i Østhallen.


Vi arbejder efter CrossFit konceptet, hvor det er hårdt og man kommer med garanti til at svede, men på en sjov måde


Alle kan deltage dog min. 16 år.


Se mere på http://www.gnif.dk/CrossFit


Hvad er Crossfit?


Crossfit er fysisk styrke og konditionstræning. Træningen er opdelt i træningspas der generelt kombinerer elementer af styrke, udholdenhed, koordination og mobilitet.


Principperne i Crossfit indeholder klassiske elementer fra andre træningsformer som cirkeltræning, hvor man roterer mellem øvelser. Ambitionen med Crossfit er at give en funktionel træning, hvor man fokuserer på hele kroppen.


Derfor roterer man næsten tilfældigt mellem forskellige øvelser og bruger et udvalg der sætter krav til hver af de forskellige kropsdele fra gang til gang. Det giver en meget varieret træning.


Mange af Crossfit workouts kan være tidsbegrænset ned til 10-20 minutter, og er ikke mindre udfordrende af den grund. Den intense og tidseffektive tilgang gør også træningen mere tidsbesparende, hvorfor Crossfit er glimrende til dig, der er på farten eller har en travl hverdag og skal have det maksimale ud af tiden.


Crossfit inkluderer både elementer af styrketræningsøvelser med håndvægte, vægtstang og kettlebell. Der bruges også øvelser som squat og dødløft. Så for at besvare ”hvad er crossfit”, kommer man ind på elementer fra mange forskellige styrketrænings grene.


Udover dette træner man også øvelser, såsom box jump og kast med medicinbolde, som øger eksplosiviteten.Copyright © All Rights Reserved.

Østhallen - Skolevænget 5 - Nørre Nissum - 7620 Lemvig. +45 97 89 14 67 - +45 20 46 93 75 - E-mail oesthallen@gmail.com - Cvr. 5709 2815